(Foto: Robert Kreuning)
(Foto: Robert Kreuning)

SC Hoevelaken en MHC Hoevelaken bedanken sponsoren

HOEVELAKEN - Het is al jaren een traditie dat de grotere sponsoren van SC Hoevelaken en de Mixed Hockey Club Hoevelaken halfjaarlijks worden bedankt voor hun ondersteuning aan beide sportverenigingen. Vlak voor de kerstdagen was het de zestiende keer, dat de sponsoren onder de noemer Sportminded Hoevelaken bij elkaar kwamen. In hotel De Klepperman werden zij getrakteerd op een diner en een drankje en vertelde een aantal ondernemers over de werkwijze van hun onderneming.
"De Klepperman is ooit begonnen als een 'papa en mama hotel'", vertelde general manager Joan Boersma als één van de gastsprekers. "Er is veel werk ingestoken om van De Klepperman te maken tot wat het nu is". Afgezien van het feit dat De Klepperman per 1 januari niet meer tot de Bilderberg-groep behoort, maar bij Fletcher is ondergebracht zal er weinig veranderen, volgens Boersma. "De Klepperman gaat door met conferenties, we zullen veel fietsers in de zomer blijven ontvangen en we blijven onderdak bieden aan sportverenigingen, die op Kleinhoven of op de hockeyvelden hun trainingen kunnen doen".
Niet alleen De Klepperman gaat per 1 januari over in andere handen. Hetzelfde geldt voor Eigenhuis Keukens, dat is overgenomen door de NUVA-groep. "We zijn daar blij mee", vertelt Victor Klukkert. "Weliswaar gaan overnames nooit zonder veranderingen, maar vooralsnog zullen er geen aanpassingen zijn. De directie blijft zoals die is en ook de Eigenhuis Groep zal onder die naam blijven bestaan. Wel gaat er iets veranderen aan de indeling van de showroom".
Namens Rabobank Amersfoort Eemland, die Sportminded Hoevelaken al vanaf de eerste editie financieel ondersteunt, voerden David van der Meulen en Marco Trein het woord. Eerstgenoemde spreker vertelde over de maatschappelijke betrokkenheid, die bij Rabobank hoog in het vaandel staat. Middels enkele filmpjes over landen die extra hulp goed kunnen gebruiken, werd aandacht besteed aan het wereldvoedselprobleem, waarvoor Rabobank zich inzet.
Marco Trein deed zijn verhaal over aandelen en op welke wijze je kan beleggen.
Willem van Vliet, ruim elf jaar voorzitter van SC Hoevelaken, en Wim Tjaberinga, zeven weken de preses van MHCH, waren de laatste sprekers. Zij vertelden over de stabiliteit van hun ledenaantallen en het beleid van hun vereniging in de toekomst.
In 2019 bestaat Sportminded Hoevelaken tien jaar. De organisatoren Laurens Hoekstra en Léon Breuers lieten de sponsoren weten, dat om die reden de volgende bijeenkomst een bijzonder tintje zal krijgen. Gedacht wordt aan een bezoek aan Papendal, om alles te vernemen over de innovatie in de topsport.

(Verslag: Robert Kreuning)

Nieuwsoverzicht

Shopbox

Meer berichten