'24 uur met dementie', thema Alzheimer Café Nijkerk

NIJKERK - Op maandag 7 januari is de eerste bijeenkomst van het Alzheimer Café in het nieuwe jaar. Het thema voor deze avond is '24 uur met dementie'. Er zal uitgebreid worden ingegaan op de vraag wat het betekent om te leven met dementie.
Mathilde Dusol is de gastspreker. Zij is mantelzorger geweest en wil haar ervaringen met u delen. Haar moeder heeft bij haar gezin in huis gewoond. Zowel de moeilijke als de mooie kanten ervan komen aan de orde. Maar ook de dilemma's waar ze voor gestaan heeft. Wat is prettig om vooraf geregeld te hebben en waar kun je je op voorbereiden? Ook is de vraag hoe zij als mantelzorger haar grenzen bewaakte en of ze zich vrij voelde om keuzes te maken. Zou ze achteraf gezien dingen anders hebben gedaan? Natuurlijk is er ook voor de bezoekers van de avond gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.
De avond is speciaal bestemd voor: mensen met geheugenklachten, hun partners, familieleden, vrienden, vrijwilligers, hulpverleners en andere geïnteresseerden. De toegang is gratis.
Aanvang : 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Locatie: Interakt Contour, Oranjelaan 79, Nijkerk.
Voor meer informatie: TEL. NR: 033-2474830 of www/alzheimer-nederland.nl/nwveluwe

Nieuwsoverzicht

Shopbox

Meer berichten