Sopraan Claron McFadden met  het Mike del Ferro Trio, donderdag 3 januari in Flint. (Foto: Sacha de Boer)
Sopraan Claron McFadden met het Mike del Ferro Trio, donderdag 3 januari in Flint. (Foto: Sacha de Boer) (Foto: Photographer: Sacha de Boer)

Tweede concertkaart gratis!

Waarom walsend het nieuwe jaar in, als het ook swingend kan? Lezers van deze Nu-editie kunnen extra voordelig naar een feestelijk en swingend Nieuwjaarsconcert: elke tweede kaart gratis!

Amersfoort - Sopraan Claron McFadden en het Mike del Ferro Trio combineren beroemde operamelodieën en swinging jazz tot een sprankelend Nieuwjaarsconcert op donderdag 3 januari om 20.15 uur in Flint: Opera meets Jazz.
Pianist Mike del Ferro groeide op met opera, maar koos zelf voor jazz. Hij wilde al jaren die genres samenbrengen en deed dat met twee albums vol verrassende bewerkingen. "De virtuositeit spat ervan af. Vele liederen lijken haast gemaakt om in jazzorkestratie te worden vertolkt", jubelden de fijnproevers van Jazzenzo.
Hoogste tijd om dat moois in Flint te laten horen in een verfrissend Nieuwjaarsconcert. De musici van het wereldberoemde Metropole Orkest vormen de kers op deze muzikale taart van Napolitaanse liederen en aria's in een eigentijdse setting.

Reserveer uw Nu-voordeelkaarten via www.flint.nl met actiecode HAPPY2019 en u krijgt de tweede kaart gratis. Normale prijs varieert van €24,50 tot €35. Uw voordeel kan dus oplopen tot wel €17,50 per persoon! Tot ziens op 3 januari in Flint.
Happy 2019!

Nieuwsoverzicht

Shopbox

Meer berichten