Leerlingen Landstede ontwerpen website voor 'Nijkerks Kadootje'

NIJKERK - Tijdens een feestelijke presentatie op Landstede werd een geslaagd project afgesloten. Mandelo Vormgeving heeft samen met leerlingen Mediavormgeving een waardevolle praktijkopdracht uitgevoerd voor Nijkerks Kadootje.
Ongeveer een half jaar geleden werd Theo van de Kamp van Mandelo benaderd door de Nijkerkse Uitdaging met de vraag of hij Nijkerks Kadootje wilde ondersteunen door een website te sponsoren. Omdat hij als ondernemer ook een keer leerlingen wilde begeleiden bij een praktijkopdracht viel deze vraag mooi samen. De leerlingen brachten een bezoek aan Nijkerks Kadootje om zo een goed beeld te krijgen van dit initiatief. Hierna maakten ze drie ontwerpen die ze door middel van een pitch presenteerden waarna een ontwerp verder is uitgewerkt.
Met een aantal vrijwilligers ging Nijkerks Kadootje op bezoek bij de leerlingen met een kratje vol leuke kerstattenties om Theo en de leerlingen te bedanken. Nijkerks Kadootje ontvangt materialen en cadeautjes van bedrijven, maakt er leuke cadeautjes van en geeft deze weg aan vrijwilligers om ze te bedanken voor hun inzet voor de samenleving. Meer informatie: www.nijkerskadootje.nl.

Nieuwsoverzicht

Shopbox

Meer berichten