Meneer de Uil en zijn vrienden zijn terug met nieuwe avonturen uit het Grote Dierenbos.
Meneer de Uil en zijn vrienden zijn terug met nieuwe avonturen uit het Grote Dierenbos. (Foto: DLV)

Win kaarten voor Winterkost

NIJKERK/AMERSFOORT - Win kaarten voor de jeugdtheatervoorstelling 'Eendje' (6+) of voorde jeugdfilm 'De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen' (a.l.). Maak van je vakantie een groot feest en kom naar jeugdfestival 'Winterkost'. Geniet de hele kerstvakantie van de leukste jeugdtheatervoorstellingen en jeugdfilms voor kinderen vanaf 2 jaar en hun familie.

'Eendje' is een van de zes jeugdtheatervoorstellingen tijdens 'Winterkost'. Dobber is een eend met een verhaal dat volgens de sociaal wat onhandige journaliste Pia schreeuwt om een radioreportage. Dobber weet namelijk niet of hij wel een eend is. Is hij niet een mens? Of iets er tussenin?
In de jeugdfilm 'De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen' van Freek Quartier en Jens Møller zijn Meneer de Uil en zijn vrienden terug met nieuwe avonturen uit het Grote Dierenbos. Met Georgina Verbaan als tuut-tuut-tuut-tuut Truus de Mier en Zaza Zebra en Richard Groenendijk als Ed en Willem Bever.

De Lieve Vrouw geeft twee sets van twee vrijkaarten weg voor de jeugdtheatervoorstelling 'Eendje' op zaterdag 5 januari 14.30 uur of twee sets van twee vrijkaarten voor de jeugdfilm 'De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen' op een tijdstip in overleg in de kerstvakantie. Winnen? Stuur voor maandag 24 december een mailtje naar geerteke@lievevrouw.nl. Winnaars krijgen bericht.

Nieuwsoverzicht

Shopbox

Meer berichten