Tim Knol speelt vrijdag 16 november in Fluor. (Foto: TK)
Tim Knol speelt vrijdag 16 november in Fluor. (Foto: TK) (Foto: )

Win kaarten voor Tim Knol

Amersfoort - Nieuwe plaat, nieuwe tour. Tim Knol komt naar Fluor! In de zeven jaar na zijn doorbraak in 2010 heeft Tim Knol nogal wat ervaringen achter de boeg. Vroeg in zijn loopbaan werden veel jongensdromen al werkelijkheid: spelen op grote podia, ontmoetingen met grote helden en het kunnen leven van zijn muziek.
Op Cut the Wire is Knols persoonlijke vingerafdruk op de liedjes meer aanwezig dan voorheen. De levenslessen zijn er nu in overvloed bij Knol, vanuit zichzelf, maar ook vanuit gelijkgestemden uit alle uithoeken van de wereld. Tim Knol weet het: hij heeft zijn plek in de zon gehad. Hij tuurt nu de vlakte in met opgeheven hoofd.
Bent van Looy zal het voorprogramma verzorgen. Na twee jaar schrijven trok Van Looy in januari met een zak vol nieuwe songs naar Los Angeles, naar zijn intussen vaste producer en muzikale duizendpoot Jason Falkner. 'Yours Truly' heet de nieuwe plaat die dit najaar uitkomt, vol nummers over het leven zoals het nu is, en zou kunnen zijn. Ontroerende, scherpe teksten en nu ook een ukelele.
Vrijdag 16 november opent poppodium Fluor om 20.00 uur haar deuren voor het optreden van Tim Knol. Wil jij hier met een vriend of vriendin gratis bij zijn? Stuur dan een mailtje naar marketing@fluor033.nl en vertel daarin waarom jij dit niet mag missen. De twee leukste inzenders ontvangen twee vrijkaarten!