Kindertheater Brillekip in oude bankgebouw

De acteurs van Theatergroep B.J. Brillekip. (Foto: Brillekip)
De acteurs van Theatergroep B.J. Brillekip. (Foto: Brillekip) (Foto: )

Boekhandel Roodbeen biedt een theatervoorstelling voor kinderen in het kader van de Kinderboekenweek. Op zaterdag 6 oktober om 11.00 uur treedt theatergroep B.J. Brillekip op in het leegstaande pand van de Rabobank.

NIJKERK - Over de voorstelling 'Friends for Effe(r): Dompteur Marchelli' heeft een hopeloos slechte act met zijn tijger Shima. De circusdirecteur dreigt zijn beste vriend te verkopen als hij zijn optreden niet weet te verbeteren… Hiermee start het doldwaze avontuur met gekke typetjes en doldwaze situaties.

Hilarisch

Het is een Brillekip-productie voor iedereen van 3 tot 88 jaar. Theater B.J. Brillekip treedt op met oog voor kinderen. Altijd hilarisch, verrassend en spannend, maar nooit eng. En wat is er nou leuker om na de voorstelling even aan een prachtig kostuum van een van de spelers te mogen voelen?

Kaarten

Een toegangskaart voor kinderen van 3 jaar kost 2,50 euro, dit is inclusief drinken, een vrolijke kleurplaat en wat lekkers. Toegang via de boekhandel op het Verlaat.
De theatervoorstelling wordt georganiseerd door Boekhandel Roodbeen in het kader van de Kinderboekenweek 2018. De begeleidende volwassene heeft gratis toegang.
Het thema van de Kinderboekenweek is 'Vriendschap", met het motto 'Kom erbij!'.

Voor meer activiteiten en feestelijkheden bij Boekhandel Roodbeen tussen woensdag 3 en zaterdag 13 oktober kan men terecht in de boekhandel.