Foto: Hans van Oosterhoudt

Themabijeenkomst in ziekenhuis: 'Herstel en nazorg bij borstkanker'

NIJKERK/HARDERWIJK - Ziekenhuis St Jansdal houdt, in samenwerking met Borstkankervereniging Nederland, op donderdagavond 11 oktober de themabijeenkomst 'Herstel en nazorg bij borstkanker'. De bijeenkomst vindt plaats in de Dageraitzaal van het ziekenhuis. (Ex-)borstkankerpatiënten én hun partners zijn van harte welkom.
Deze avond is een mooie gelegenheid om informatie te krijgen over de gevolgen van de behandelingen voor borstkanker en te praten met onze deskundigen. Een spreker van de Borstkankervereniging zoomt in op het thema 'herstel en nazorg'. Debby van Dijk (screeningsconsulent oncologische nazorg) geeft een presentatie en toont een film met een ervaringsverhaal van een patiënt. Er zijn diverse informatieve stands te bezoeken en er is voldoende gelegenheid om na te praten met elkaar.
De avond duurt van 19.15 uur tot 22.00 uur en vindt plaats in de Dageraitzaal van het ziekenhuis (route 1.03). De bijeenkomst is gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Dit is mogelijk via www.stjansdal.nl/voorlichting. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de coördinerend oncologie verpleegkundige Gerda Kroon: tel. 0341-463 851.

Meer berichten