Laat je bijpraten over trends in barbecue- en kampeerwereld

Foto: Kampeerwereld Hendriks

Kampeerwereld Hendriks heeft op zaterdag 23 juni een speciale BBQ Dag op het prorgamma. Met demonstraties, proeverijen en een heleboel tips kan iedere kampeerder hier zijn lol op en met een gevulde maag en veel inspiratie weer richting de camping.

REGIO - Kamperen doen Nederlanders al sinds jaar en dag, lekker met het gezin en de vouwwagen richting een camping aan de kust. Of met de sleurhut naar Zuid-Frankrijk om daar vervolgens drie weken te vertoeven op een mooie familiecamping. Kamperen blijft populair, maar kampeerders zoeken steeds meer naar een andere beleving. Het mag uniek en bijzonder zijn. Bij Kampeerwereld Hendriks begint die beleving op kampeergebied al. Verschillende shop-in-shops, een kids corner en fijne koffiehoek zijn te vinden in de winkel.

Beleving

Natuurlijk is de camping in Zuid-Frankrijk nog immens populair en staan we nog altijd aan de Zeeuwse kust met de tent. Ook die kampeerder kan gewoon terecht bij Kampeerwereld Hendriks. Maar de kampeerder gaat ook op zoek naar andere manieren van kamperen. De beleving gaat een grote rol spelen, een unieke camping is steeds meer in trek. Glamping in het bos bijvoorbeeld of met de camper naar een stadscamping is voor veel kampeerders de ultieme manier van vakantie vieren.

Vrijheid

Dit geldt ook voor de fiets- en wandelvakantie. Speciale fietstassen, mooie wandelschoenen en grote trekking-rugzakken vullen de winkel van Kampeerwereld. Zo kun je met een goede uitrusting op pad gaan. Wat de kampeerder vooral zo aantrekkelijk vindt aan de fiets- of wandelvakantie, is de vrijheid die ermee gepaard gaat. Een fiets, wat tassen met uitrusting en je bent klaar om overal heen te gaan.

Dagje uit

Maar niet alleen voor deze kampeertrends kan men langskomen bij Kampeerwereld Hendriks. Ook de beleving is inmiddels een belangrijk onderdeel van de winkel geworden. Je kan er gewoon echt een dagje voor uit trekken. Dit komt mede door de verschillende themadagen die georganiseerd worden.

Wil je op de hoogte blijven van de BBQ Dag? Volg Kampeerwereld Hendriks dan op Facebook of kijk op de site.

www.kampeerwereld.nl

Meer berichten