Wandelaars avondvierdaagse feestelijk ingehaald

HOEVELAKEN - De 39e editie van de Avondvierdaagse Hoevelaken kan als geslaagd in de annalen worden bijgeschreven, hoewel de weergoden de 750 deelnemende wandelaars vorige week niet altijd even goed gezind waren. Zo werd de eerste wandelavond (op dinsdag) afgelast vanwege code oranje en dreigende onweersbuien.

In de loop van de wandelweek werd het wat beter. De feestelijke intocht vond net zoals de vorige edities op vrijdagavond plaats. De wandelaars werden begeleid door fanfarecorps Door Wilskracht Sterk uit Achterveld en de geluidswagen van Jos van Laar. Ook dit jaar was er weer veel publiek langs de kant van de straten en op de pleinen van de Wiekslag en de Brink.
Na afloop van de Avondvierdaagse kregen alle vrijwillige medewerkers als dank voor hun inzet een bos bloemen overhandigd van Kiki Bloemsierkunst uit Hoevelaken. Het was een geste die door voorzitter Cees Beijer zeer gewaardeerd werd: "Behalve Kiki Bloemsierkunst wil ik graag iedereen bedanken die het ons mogelijk maakte deze editie van de vierdaagse te organiseren. Met name dank aan de EHBO die altijd maar weer paraat is met een team medewerkers, SC Hoevelaken voor de gastvrijheid die zij ons weer geboden hebben en Euretco voor het gebruik van het opstelterrein aan de Koninginneweg. Als laatste mijn welgemeende dank voor alle 39 vrijwilligers die dit jaar hebben meegeholpen om alles in goede banen te leiden: gewoonweg fantastisch!"

(Tekst en foto's: Gerrit Steen)

Meer berichten