Na deze reeks voorstellingen valt na dertig jaar definitief het doek voor het Carel Kraayenhof Ensemble. (Foto: Casper Rila)
Na deze reeks voorstellingen valt na dertig jaar definitief het doek voor het Carel Kraayenhof Ensemble. (Foto: Casper Rila) (Foto: Jeroen van der Schaal)

Win kaarten Carel Kraayenhof

NIJKERK/AMERSFOORT - Bandoneonist en componist Carel Kraayenhof is een van de meest toonaangevende muzikanten van de Argentijnse tango. In 2018 zit hij 30 jaar in het vak. Tijd voor een feestje! Samen met zijn sextet Carel Kraayenhof Ensemble trekt hij langs de Nederlandse theaters met het concert '30!', dat 27 mei in Flint is te zien. Lezers van deze krant kunnen entreekaarten winnen.

Dit is tevens zijn laatste tour. Na deze reeks voorstellingen valt na dertig jaar definitief het doek voor het Carel Kraayenhof Ensemble. Het programma bevat diverse hoogtepunten uit zijn 30-jarige carrière. Ook componeerde Kraayenhof stukken voor personen die in de afgelopen 30 jaar veel voor hem hebben betekend.

Kraayenhof ontving verschillende onderscheidingen, waaronder een Edison Publieksprijs voor de cd Tango Royal. Zijn cd Liberación en het album Lavinia Meijer & Carel Kraayenhof in concert werden genomineerd voor een Edison. De Argentijnse regering prees hem voor zijn inzet voor de Argentijnse tango wereldwijd door hem een hoge onderscheiding toe te kennen.


Voor meer informatie en kaarten kunt u terecht op www.flint.nl of bel 033 - 4229229.

Maak kans op een van de drie sets van twee entreekaarten voor de voorstelling op zondag 27 mei. Beantwoord onderstaande prijsvraag en e-mail het antwoord, voor maandag 21 mei 12.00 uur, naar publiciteit@flint.nl o.v.v. lezersactie: 'Carel Kraayenhof'.


Welk lied zorgde voor de legendarische traan van Máxima?
A: Clavel Rojo
B: Adiós Nonino
C: Chacarera

Meer berichten