Aanmelding voor elfde editie Kunstroute Hoevelaken sluit op 15 mei

HOEVELAKEN - De elfde editie van de Kunstroute Hoevelaken wordt op zaterdag 29 en zondag 30 september gehouden. Vorig jaar exposeerden ruim 70 kunstenaars uit Hoevelaken en omgeving hun werk in het dorp. Kunstenaars kunnen zich nog tot 15 mei aanmelden voor deelname via www.kunstroutehoevelaken.nl.
Deelnemers kunnen hun eigen atelier, huis of tuin openstellen om zelfgemaakte kunstwerken te tonen. Ook bewoners van Nijkerkerveen en Stoutenburg worden uitgenodigd om mee te doen. Wie geen eigen ruimte heeft om te exposeren of van buiten de genoemde plaatsen komt maar toch wil deelnemen aan de Kunstroute, kan dit kenbaar maken via het een mail naar: info@kunstroutehoevelaken.nl. In dat geval wordt een geschikte gastlocatie gezocht.
Woordvoerder Ed Nolens namens de Kunstroute Hoevelaken: ''Naast beeldende kunstenaars worden ook artiesten of performance-kunstenaars uitgenodigd om deel te nemen. Wij denken aan muzikanten, dichters, zangers, dansers of een toneelclub of koor. Zij kunnen dan tijdens de Kunstroute optreden. Eén van de optredende koren is The Voice Company.''
De kosten voor deelname bedragen 30 euro (performancekunstenaars zijn vrij van deelnamekosten). Hiervoor krijgen de kunstenaars allerlei materialen en publiciteitsmiddelen aangeleverd. Meer informatie: www.kunstroutehoevelaken.nl.

Meer berichten