In 2012 kreeg Rogier Pelgrim veel bekendheid toen hij de Grote Prijs van Nederland won. (Foto: John's Photography)
In 2012 kreeg Rogier Pelgrim veel bekendheid toen hij de Grote Prijs van Nederland won. (Foto: John's Photography) (Foto: Jeroen van der Schaal)

Win kaarten voor Roger Pelgrim

Amersfoort - Rogier Pelgrim & band staat met Birds & Busy People zondag 22 april in de Lieve Vrouw en lezers van deze krant kunnen entreekaarten winnen.

In 2012 kreeg Rogier Pelgrim veel bekendheid toen hij de Grote Prijs van Nederland won en datzelfde jaar stond hij in de finale van het succesvolle televisieprogramma De Beste Singer Songwriter van Nederland. Gelukkig bleef het daar niet bij, zo speelde hij de afgelopen jaren op Concert At Sea. Bovendien hield Pelgrim een onvermoeibare kruistocht door de vaderlandse popscene en heeft hij al ruim 650 optredens op zijn naam staan.
'Birds and Busy People' is het tweede album van de Wageningse muzikant. Hierop laat hij zich van een nieuwe kant horen. Met de albumtitel doelt de zanger op de gejaagdheid van het moderne bestaan en daarnaast op zijn behoefte aan stilte en rust. Inspiratie haalt Pelgrim uit zijn eigen omgeving, hij schreef tien persoonlijk getinte nummers.

'Birds and Busy People' kreeg gestalte tijdens een lange wandeling, onderweg naar Santiago De Compostella. Pelgrim deed zijn achternaam eer aan, liep 450 kilometer van de oude pelgrimsroute en putte hieruit inspiratie voor een nieuwe reeks gevoelige, melancholieke en pakkende popliedjes.

Pelgrim geeft een voorproefje van 'Birds & Busy People' in het theatercafé van De Lieve Vrouw op zaterdagmiddag 14 april van 16.00 tot 16.30 uur.

De Lieve Vrouw geeft twee sets van twee vrijkaarten weg voor de voorstelling 'Birds & Busy People' met Rogier Pelgrim & band, op zondag 22 april, 16.00 uur. Winnen? Stuur voor dinsdag 17 april een mailtje naar geerteke@lievevrouw.nl

Meer berichten