Laden en op naar de klanten. (Foto: Stichting COEN)
Laden en op naar de klanten. (Foto: Stichting COEN)

Potgrond- en kledingactie stichting COEN

NIJKERK - De plaatselijke stichting COEN zet zich al meer dan 25 jaar in voor diverse projecten in Roemenië. De projecten die gericht zijn op het verbeteren van de omstandigheden van kinderen en gehandicapten. Daarnaast zijn er ook contacten met diverse stichtingen in Roemenië die met geld en goederen gesteund worden. Ondanks dat Roemenië in de afgelopen jaren verder ontwikkeld is, hebben met name gehandicapten en zigeunerkinderen het nog altijd erg moeilijk. Er zijn voor deze groepen weinig tot geen voorzieningen in Roemenië. Daarom is het werk van de stichting COEN nog onverminderd belangrijk.
Ook in 2018 zijn er weer een projecten waaraan de vrijwilligers meewerken, waaronder het opknappen van een gemeenschapshuis in Paleu en het inzamelen van kleding voor een werkvoorziening voor gehandicapten. Om dit te kunnen doen houdt de stichting de volgende acties:
1. De verkoop van potgrond op zaterdag 10 maart. Vanaf half tien bieden vrijwilligers huis-aan-huis potgrond en koemestkorrels aan. Bent u op de dag van de actie niet thuis of woont u in het buitengebied en wilt u toch meedoen aan de actie? Dan kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven. Uw bestelling wordt dan vooraf thuis bezorgd. Voor de bestelling kunt u onderstaande nummers bellen.
2. Op 17 maart wordt er kledinginzameling gehouden. U kunt uw schone en nog goed draagbare kleding en schoenen inleveren tussen 09:00 en 11:30 uur inleveren op de volgende locaties: De Fontein, Ds. Kuypersstraat 2; De Kandelaar, Meinsstraat 4a en bij De Opstandingskerk, Hoefslag 132. Informatie of bestellen kan bij Dirian Aarnoudse, tel.06-11948963 en Henk van Asperen, tel. 033-2457670.
Meer informatie: www.stichtingCOEN.nl.

Meer berichten
Shopbox