Veel Hoevelakers vonden vanochtend een verrassing achter hun ruitenwisser. (Foto: Gerrit Steen)
Veel Hoevelakers vonden vanochtend een verrassing achter hun ruitenwisser. (Foto: Gerrit Steen)

Heel Hoevelaken krabt

HOEVELAKEN - Het plan lag al een tijd in de (r)ijs)kast, maar het wilde maar niet gaan vriezen. "Eindelijk vorst", dacht Dennis Toebast toen hij vorige week naar het weerbericht keek. In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 februari heeft hij (bijna) alle auto's die in Hoevelaken buiten geparkeerd stonden voorzien van een ijskrabber en een bon om een gratis halfje Vikorn Vitaminebrood op te halen in de winkel aan de Westerdorpsstraat 8.
''Ik vind het gewoon leuk om eens wat anders te doen voor de inwoners van Hoevelaken in plaats van een standaard advertentie. En dit leek ons wel mooie manier om eens een 'cadeautje' weg te geven'', vertelt Dennis Toebast. "Iedereen die de bon onder zijn/haar ruitenwisser heeft gevonden kan deze t/m zaterdag 17 februari inleveren voor een Vikornbrood. Met een groep studenten zijn we om 03.00 uur op pad gegaan met 3000 ijskrabbers en vouchers. Gezien de reacties is het een zeer geslaagde actie. Bij mijn weten is dit nog nooit eerder in Hoevelaken vertoond!"
Vikorn Vitaminebrood is meergranenbrood waaraan de vitamines B1, B2, B12 en ijzer zijn toegevoegd. Dat moet iedereen die 's morgens zijn autoruiten krabt voldoende energie geven.

(Tekst: Gerrit Steen)

Meer berichten