ID-DJ Entertainment met Love Award beste bruiloft DJ van Nederland & beste bruiloft DJ van Gelderland
ID-DJ Entertainment met Love Award beste bruiloft DJ van Nederland & beste bruiloft DJ van Gelderland (Foto: Erik Peek)

ID-DJ Entertainment uit Nijkerk beste bruiloft DJ van Nederland

NIJKERK - ID-DJ Entertainment uit Nijkerk heeft op 1 februari de Love Award 2018 Publieksprijs voor 'Beste Bruiloft DJ van Nederland' in ontvangst mogen nemen van Kim Kötter met een gemiddelde score van 9,7. Uit het gemiddelde van het aantal stemmen en de waardering van de stemmers heeft de Nijkerkse onderneming de hoogste positie behaald. Eerder was D-DJ Entertainment al uitgeroepen tot Gelderse winnaar.

ID-DJ Entertainment is al jarenlang een begrip in de trouwwereld met zo'n 200 bruiloften per jaar. Eigenaren Dennis en Corin van den Hoogen zijn erg trots. Dennis: “Het is een publieksprijs. Dat betekent dus dat hetgeen wij doen ook daadwerkelijk wordt gewaardeerd door ons publiek.” Dennis is het bedrijf in 2002 gestart als bruiloft DJ. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een full-service evenementenbureau en bedienen zij niet alleen de particuliere, maar ook de zakelijke markt. “Het is wel heel erg mooi dat onze basis, bruiloft DJ, nu bekroond is”, aldus Corin.
De prijs is in het leven geroepen door twee organisaties uit de trouwbranche en een expert in verkiezingen: Huwelijk.nl, Trouwbox en Vote Company. Deze drie organisaties vonden dat het tijd was voor een publieksprijs in de trouwbranche, waarbij zij op zoek gaan naar de beste leverancier en het leukste bruidspaar. Stemmen kon tot 31 december op verschillende categorieën.

Meer berichten