Boom en boekje voor Boersen

NIJKERK - Henk Boersen van Rietdekkersbedrijf Boersen heeft maandag 22 januari het inspiratieboekje 'Kiezen voor een toekomstbestendig bedrijf op een streekeigen bedrijventerrein' ontvangen van wethouder Patricia van Loozen. Bij dit boekje werd een zomereik overhandigd. De boom en het boekje, zijn ter inspiratie voor hun nieuw in te richten bedrijfskavel op bedrijventerrein De Flier.

Nijkerk heeft prachtige landschappen. Deze worden door de gemeente Nijkerk gezien als het groene kapitaal van de gemeente; mensen wonen, werken en recreëren graag in een mooie omgeving. De gemeente Nijkerk wil deze landschappen versterken, herkenbaarder maken en tegelijk ruimte bieden aan ondernemers. Daarnaast wil de gemeente duurzaam zijn, energiezuinig en klimaatbestendig.

Wethouder Patricia van Loozen: "Rietdekkersbedrijf Boersen heeft afgelopen zomer een kavel gekocht op bedrijventerrein De Flier en bouwt een mooi nieuw pand met riet erop verwerkt. Met het aanbieden van dit boekje, hoop ik Henk Boersen aanvullend op ideeën te brengen om een bijdrage te leveren aan het landschap, de natuur en duurzaamheid van de gemeente Nijkerk. We hopen overigens al onze ondernemers met deze actie te inspireren en te overtuigen. Groen helpt bedrijven een gezonde onderneming neer te zetten en toekomstbestendig te zijn. De ideeën in dit boekje zijn enkele voorbeelden. Wij hopen dat we samen met onze ondernemers een bijdragen kunnen leveren aan een aantrekkelijke en gezonde gemeente".
Rietdekkersbedrijf Boersen is een onderneming die zich richt op duurzaamheid en kwaliteit van rieten daken.

Meer berichten