Logo nijkerknu.nl


Talenten op open podium Daltonschool Corlaer

NIJKERK - Op het open podium van Daltonschool Corlaer waren eind vorig jaar talenten te zien. Alle leerlingen en hun ouders genoten vanaf de tribune in de school van de optredens.

De kinderen straalden tijdens hun acts. Kleuters die een lied zongen, leerlingen die een dansshow gaven, turnacts, harpliederen, een voorleesshow, acrobatiek, freerunning en een doedelzakoptreden; de optredens van de kinderen waren heel divers. Zo werd mooi zichtbaar wat iedereen op de Daltonschool al wist: elk kind is uniek en bezit bijzondere talenten.
Naast drama- en actueerlessen, workshops en het open podium organiseert de basisschool aan de Cornelis van Ramshorstlaan drie keer per jaar een Daltonshow, waarin elke leerling met veel plezier het presenteren ontdekt. Directeur Marit Philip: "We zien de talenten van onze kinderen en geven hen de ruimte die te ontwikkelen door ze te stimuleren in hun creativiteit, nieuwsgierigheid en zelfvertrouwen. Door te leren presenteren, groeit hun zelfvertrouwen."
Om leerlingen voorbereiden op hun toekomst, brengt de Daltonschool hen vaardigheden bij. In het Daltononderwijs is er veel aandacht voor zelfstandig werken en samenwerken, verantwoordelijkheid voor het leren, reflecteren op eigen handelen en efficiënt en effectief werken in een rijke leeromgeving.

Meer berichten
Shopbox