Logo nijkerknu.nl


Nijkerkse kinderboekenschrijfster en kindercoach Wendy Traa leest voor bij boekhandel Roodbeen

NIJKERK - Vrijdagmiddag 29 december kunnen kinderen en hun (groot)ouders op een 'Hartverwarmend Avontuur' met kinderboekenschrijfster en kindercoach Wendy Traa bij boekhandel Roodbeen. Wendy leest voor uit de heruitgave van haar boek 'Het Lieve Woorden Doosje', waarbij kinderen chocomel krijgen en lekkers. Daarna gaat het avontuur verder met spel, beweging en knutselen van een eigen 'lieve woorden doosje.'
"Het Lieve Woorden Doosje gaat over Tom en Jasja, twee 'gewone' kinderen die iets heel bijzonders ontdekken: dat ze een doosje hebben in hun hart voor fijne dingen, lieve woorden en mooie herinneringen. Hoe ze dat doen en hoe dat precies werkt, ontdek je in het boek en natuurlijk tijdens ons 'Hartverwarmend Avontuur' bij Roodbeen", aldus Wendy.
Ze vindt het bijzonder om het bij Roodbeen te doen: "In de periode dat ik werkte aan de illustraties voor Het Lieve Woorden Doosje, waren ze er altijd om mee te denken en aan te moedigen. Dat vond ik bijzonder. En ik werd er blij van. Het gaf me de moed om mijn hart te volgen!"
Traa werkt als kindercoach en kinderyogadocent en ziet een groeiend bewustzijn bij ouders over de noodzaak voor kinderen om in balans te blijven. "Ik zie steeds meer kinderen worstelen met zichzelf of de situatie waar ze in zitten en ouders zijn zich daar meer van bewust." Dat is positief, vindt Traa. "Kinderen hebben moeite om op hun eigen lijf te vertrouwen en emoties en stress te reguleren. Met mijn boeken en in mijn werk begeleid ik kinderen hierbij. Kinderen hebben soms even een zetje nodig om weer verder te kunnen, in hun eigen kracht te komen. Ook als ze (hoog)gevoelig zijn of vormen van autisme hebben. Dat kan door kinderyoga en kindercoaching heel goed. Ik wil graag dat zetje zijn, het is fantastisch om te zien hoe kinderen opbloeien en vol goede moed de wereld in durven."
Het avontuur start om 14.00 en duurt tot ongeveer 16.00 uur en kost 2,50 euro per kind/ouder. Aanmelden kan via: aanmelden@boekhandelroodbeen.nl.

Meer berichten
Shopbox