Logo nijkerknu.nl


'Vaders' thema in boek Nijkerkse Leonie Bouwman

NIJKERK - Bij boekhandel Roodbeen aan de Verlaat 13 wordt vrijdag 22 september het boek 'De scherven van mijn vader' gepresenteerd. Schrijfster is de Nijkerkse Leonie Bouwman. Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie/thee en om 20.00 uur wordt het eerste exemplaar overhandigd door Cees Scholten van Scholten Uitgeverij.

Leonie geeft een uitleg over haar boek en gaat aansluitend signeren. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om bij de presentatie aanwezig te zijn. Leonie: "Dit boek gaat over mijn persoonlijke ervaringen. Over mijn leven in een gezin waarin mijn weinig empathische vader een allesoverheersende rol speelde. Maar ook gaat dit boek over hoe ik ondanks mijn vader tot een levend geloof ben gekomen in een persoonlijke God. Een hemelse vader die in tegenstelling tot mijn aardse vader wel onvoorwaardelijk van mij houdt." Leonie hoopt dat ze met het boek mensen kan helpen, die in eenzelfde soort situatie leven of die in hun directe omgeving te maken hebben met narcisme.

Op zondag 17 september, van 12.00 tot 12.30 uur, is Leonie Bouwman te beluisteren in een interview bij het 'Lichtpunt', een programma van de Interkerkelijke Stichting Omroep Nijkerk. Hierin vertelt zij over haar jeugd, het gezin waarin ze opgroeide en wat voor invloed dit alles op haar heeft gehad. Dit interview is beluisteren via de lokale omroep Nijkerk.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox