Logo nijkerknu.nl


Nog meer foto's van bruidje Elise

NIJKERK - De 23-jarige Elise stapte donderdag 7 september rond het middaguur in een grote limousine die werd bestuurd door Dennis van den Hoogen, om met haar denkbeeldige vriendje David de bruidsmodezaak van Mary Borsato te bezoeken. Zou ze de grote stap maken richting het altaar en heeft ze haar lover daadwerkelijk het ja-woord gegeven?

In het nog te verschijnen boek 'Het Podium is voor jou' van Careander van auteur Maranke Pater, fotografe Mathilde Dusol, Paula de Lepper en Anja Vedder krijgen we het volledige antwoord, maar het is inmiddels niet meer een publiek geheim dat beide tortelduifjes elkaar de liefde hebben verklaard.

In een fraai decor schreed Elise naar het ceremonieel bijzondere moment om in een emotionele climax uiteindelijk het verlossende woord te geven. 'U mag de bruidegom kussen,' glunderde trouwambtenaar Mariëlle Bouw na het uitspreken van een indrukwekkend betoog. Elise vouwde haar armen om David en opeens gleed alle spanning van de dag van haar gezicht: in een onbedaarlijke huilbui werd de liefde bezegeld.
(Tekst en foto's: Kees van den Heuvel)
 

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox