Logo nijkerknu.nl


Ereplaatsen voor Majorette Showteam Nijkerk in Sporthal Corlaer


> NIJKERK - Afgelopen zaterdag, 9 september, hield Majorette Showteam Nijkerk een Twirlconcours in sporthal Corlaer. Met 157 optredens was het een druk programma. Majorette Showteam Nijkerk deed zelf met 10 optredens meer, verdeeld over verschillende categorieën. Het werd met zer ereprijzen een succesvolle dag.
Denise Mulder behaalde met haar solo een eerste plaats. Pre-teen ensemble (Lotte Pennings, Madelief van de Biezen en Zippora van de Broek) trad voor de eerste keer op en werd zelf eerste. Jaqueline Mulder behaalde met haar solo een tweede plaats. Denise en Jaqueline vormen samen met Maaike van Essen een ensemble en werden eveneens tweede. Zilver was er ook voor het duo Marjon van Essen & Magdalena Kuis. Het danceteam hoefde ook slecht één ploeg boven zich te dulden.
Ook de duo's Noa van Essen & Naomi Dirksen en Esmee Vastenburg & Jasmijn Fox dese voor het eerst als duo aan een wedstrijd mee. Zij kwamen uit in introductie-categorie en werden door de jury in de Novice klasse geplaatst voor de komende wedstrijd.
In oktober doen alle majorettes mee aan een twirlconcours in Ede.
Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox