Logo nijkerknu.nl


Foto: Hans van Oosterhoudt

Rabobank verdeelt 70.000 euro over verengingen en stichtingen in regio

NIJKERK - Net als vorig jaar organiseert Rabobank Randmeren de Rabobank Clubkas Campagne. Dit jaar verdeelt de bank 70.000 euro over de deelnemende verenigingen en stichtingen in Nijkerk, Bunschoten, Spakenburg, Putten, Ermelo en Harderwijk. Een kans voor verenigingen en stichtingen om geld te verdienen voor hun club.
Rabobank gelooft dat je samen bouwt aan een mooiere samenleving. Verenigingen en stichtingen spelen daarin een belangrijke rol. Met de Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank Randmeren clubs en geeft hen een zo een steuntje in de rug om hun dromen te verwezenlijken.
Verenigingen en stichtingen die klant zijn van de bank en voldoen aan de voorwaarden kunnen zich tot maandag 18 september inschrijven via de website: http://rabo.nl/randmeren/CKC2017
Leden van Rabobank Randmeren stemmen van 5 tot en met 24 oktober op hun favoriete club. Zij ontvangen hiervoor een e-mail met een unieke code.
De stemmen van de leden zijn geld waard; Hoe meer stemmen hoe meer geld. Verenigingen en stichtingen voeren campagne om zoveel mogelijk stemmen te werven voor de eigen club. De club die het beste campagne voert maakt daarnaast kans op een extra prijs van 250 euro.
In de week van de coöperatie op 30 oktober en 31 oktober is bekend welke club welk bedrag mee naar huis neemt. Dan reikt Rabobank de cheques uit aan de verenigingen en stichtingen bij de lokale Rabobankvestigingen in Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox