Logo nijkerknu.nl


Teus van den Burg golfkampioen van Nijkerk

NIJKERK - Ook dit jaar is er door golfers uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken gestreden om het Nijkerks Golfkampioenschap. Er deden vorige week 70 golfers mee. De vorige drie edities vonden plaats bij Dutch Golf Putten. Dit jaar werd er gespeeld op de 18 holes baan van Golf4all Harderwijk. De beste golfer dit jaar was Teus van den Burg. Hij speelde het rondje van 18 holes (par 72) in 79 slagen. Winnaar van vorig jaar Hero Torenbeek werd tweede en Henk Ietswaard derde.

De categorie stableford (met handicapverrekening), is gewonnen door Berna Vooys met 46 punten. Ze was daarmee ook de beste vrouw. Op de tweede plaats in deze categorie eindigde Hero Torenbeek en derde werd Daan Schoonhoven. De speciale hole-in-one prijs, een fiets beschikbaar gesteld door Profile Ridder is niet gewonnen.

Het Nijkerks Golfkampioenschap staat open voor golfers van 18 jaar en ouder, in bezit van het golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie, die wonen in Nijkerk, Nijkerkerveen of Hoevelaken. De volgende editie is volgend jaar op vrijdag 7 september.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox