Logo nijkerknu.nl

Afsluiting project Hoevelaken Dementievriendelijk

Jeanette Meijer-Boer met haar moeder Boer-Den Boer uit Hoevelaken. (Foto: Sigma)
Jeanette Meijer-Boer met haar moeder Boer-Den Boer uit Hoevelaken. (Foto: Sigma)

HOEVELAKEN - Stichting Sigma uit Nijkerk houdt op donderdag 21 september de eindbijeenkomst van het project Dementievriendelijk Hoevelaken in dorpshuis De Stuw aan de Brink 10. De bijeenkomst begint 17.30 uur met een gratis, eenvoudige maaltijd. Om 18.30 uur start het officiële programma. Belangstellenden zijn van harte welkom, maar zij moeten zich wel vooraf aanmelden in verband met de catering.

Een speciaal voor dit project gemaakte informatieve film met inwoners van Hoevelaken zal vertoond worden. Daarnaast worden de aanbevelingen voor een dementievriendelijker Hoevelaken gepresenteerd en aangeboden aan wethouder Marly Klein. Na de pauze zal Andrea Kuijpers, deskundige op het gebied van langer thuis wonen, de aanwezigen de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen vertellen over thuis wonen met dementie. Stadsdichter Bert Jurling zal de avond afsluiten met een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt gedicht.
Het project is een samenwerking van mensen met dementie, mantelzorgers, diverse organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk, gezondheid, zorg en welzijn in Hoevelaken, de gemeente Nijkerk en Alzheimer Nederland.
In verband met de catering graag van te voren aanmelden. Dit kan uiterlijk tot vrijdag 15 september bij Stichting Sigma per telefoon: 033-2474830 of via een mail naar: info@sigma-nijkerk.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox