Logo nijkerknu.nl


Van den Tweel-zaal in overgenomen hotel

NIJKERK - Met het overhandigen van een grote symbolische sleutel heeft ondernemer Gerard van den Tweel vrijdag 30 juni het vertrouwen uitgesproken in de nieuwe eigenaren van hotel 'Heerlickheijd van Ermelo': Janette Sybrandy en Wim Snellaars.
Janette en Wim hebben veel ervaring in de hotelbranche en zien met de overname een langgekoesterde wens in vervulling gaan. "Een eigen hotel leiden op de manier zoals wij voelen dat het zou moeten", aldus Janette Sybrandy. "We hebben een fantastisch team dat alleen maar bezig wil zijn met het in de watten leggen van onze gasten", vult Wim aan. "Wij hebben jarenlang hotels van grote ketens nieuw leven ingeblazen en vinden het nu tijd om al die ervaring te gebruiken voor onze eigen parel. Als je hier bent ervaar je het gevoel van rust, ruimte en ontspanning".
Oprichter Gerard van den Tweel werd tijdens de sleuteloverdracht in het zonnetje gezet door Janette en Wim. Het hotel verlaat het Golden Tulip label en gaat zelfstandig de toekomst in. Het hotel gaat dit doen met het originele logo dat Van den Tweel zelf onthuld heeft tijdens de opening 15 oktober 1999. En om de grondlegger van dit hotel een vaste plek te geven in 'zijn' hotel is besloten om de grootste congreszaal om te dopen tot de 'Van den Tweel'-zaal.
Met respect voor de historie van het hotel worden de komende tijd veranderingen doorgevoerd. Bedoeld om de gastvrijheid op een nog hoger niveau te krijgen. Zoals Gerard van den Tweel in zijn slotwoord aan alle gasten en de nieuwe eigenaren liet weten: ''Goed zorgen voor je gasten draait uiteindelijk om luisteren, luisteren en nog eens luisteren. En dat is jullie en jullie team wel toevertrouwd''.

Reageer als eerste
Meer berichten