Logo nijkerknu.nl


Twee wensen van gezinnen in vervulling gegaan

NIJKERKERVEEN - In Nijkerkerveen gingen maandagavond 10 juli wensen in vervulling voor twee gezinnen die het nodige leed hebben moeten doorstaan. Dat gebeurde dankzij sponsors van de Nijkerkerveense organisatie 'Een wens voor je medemens' bij het bedrijf Triav van Bert Nijeboer.

De eerste wens was ingediend door Jose Vriezen voor haar zus Anja Luijmes. Anja en haar gezin mogen een weekend lang genieten op Droompark Bad Hulckesteijn. Bovendien kregen ze een dinerbon voor het nabijgelegen restaurant De Vuurtoren. Anja is al vier jaar ernstig ziek.

Ook Helmy Steenbakkers en haar gezin werd in het zonnetje gezet. Helmy kon er zelf niet bij aanwezig zijn vanwege een dwarslaesie, maar de verrassing wel live volgen via de mobiele telefoon. De alleenstaande moeder heeft veel pech. Haar beide zoons hebben mede vanwege een ziekte een zeer nare tijd achter de rug en ook Helmy kon wel een opkikker gebruiken. Het hele gezin kreeg een reis aangeboden naar Disneyland Parijs. Voor de hulphond van Helmy was er een soepbot.

Meer informatie over de lokale organisatie die wensen mogelijk probeert te maken: www.eenwensvoorjemedemens.nl

(Tekst en foto's: Kees van den Heuvel)

Reageer als eerste
Meer berichten